Aktuális készletről telefonon érdeklődjön.

ÁSZF

Az Eladó: HOTGUMI Kft.

Székhely: ....
Telephely: Bp 1047  Fóti út 81  (Diego udvar, Attila Park)
Telefonszám: +36/70 318 5361   +361/9511173
Fax: ...

Adószám: 14948835-2-42
E-mail: info@hotgumi.hu

A Vevő: A www.hotgumi.hu áruházában azok kedves ügyfeleink vásárolhatnak, akik elfogadják jelen üzletszabályzatunkat.

Megrendelés

A www.hotgumi.hu áruházában a vásárlás interneten, vagy faxon keresztül lehetséges. Az áruházban látható termékeink ára az adott árucikk bruttó vételára, amely az általános forgalmi adót (ÁFA) tartalmazza. Könnyűfém felnire csak 4db-os rendelést tudunk felvenni. A könnyűfém felniknél feltüntetett ár tartalmazza a tehermentesítő gyűrűk árát, csavarokat viszont csak abban az esetben, amennyiben ez a felszereléshez feltétlenül szükséges. Az acéltárcsák ára nem tartalmazza a csavarok árát.

A www.hotgumi.hu áruházban mindenki vásárolhat, aki elfogadja jelen üzletszabályzatot és magára nézve azt kötelező jellegűnek veszi. Az áruházban történő vásárlás egyúttal az Általános Szerződési Feltételek elfogadását jelenti. Az Eladó fenntartja a jogot, hogy ellenőrizze a vásárlás során megadott adatok valódiságát. A termékek mellett feltüntetett ár az adott termék vételára, mely tartalmazza az általános forgalmi adót. A weboldalon található információkat rendszeresen frissítjük, de pontatlanságok, véletlen hibák, elírások előfordulhatnak, melyekért nem tudunk felelősséget vállalni.

A kiválasztott termékeket a regisztrálás után a megrendelő űrlap kitöltésével tudja megrendelni. Az űrlap kitöltése után az áruház automatikusan e-mailt küld a vásárlás részleteivel. A megrendelés az Eladó telefonos visszaigazolását követően lép érvénybe. Az esetleges adatrögzítési hibákért felelősséget nem vállalunk!

A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, ha a vásárló a rendeléshez szükséges adatokat maradéktalanul megadja. Ennek elmulasztásából eredő károkért, téves adatközlésért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért az Eladó nem vállal felelősséget.

Fizetés

A megrendelt termékek árát a vevő a termék átvételekor az Eladó telephelyén (Budapest II. kerület, Törökvész u. 87-91. Rózsadomb Center Üzletház, -1 parkolószint), vagy házhozszállítás esetén a futárnak fizeti. Speciális termékek esetén az Eladó a teljesítést előleg megfizetése esetén teljesíti. Az Eladó fenntartja a jogot, hogy különösen nagy értékű megrendelés esetén a megrendelés teljesítését előleg megfizetéséhez kösse.

Házhozszállítás és az áru átvétele

Eladó a megrendelt termékeket belföldön az áru raktárra érkezésétől számítva, telefonos visszaigazolás után 1-2 munkanapon belül házhoz szállítja, vagy telephelyén (Budapest II. kerület, Törökvész u. 87-91. Rózsadomb Center Üzletház, -1 parkolószint) a meghirdetett nyitvatartási idő alatt átvehetővé teszi. A házhozszállítás díja: 1500 Ft/termék (A díj az áfát tartalmazza). Az áru átvételekor a vevő elismervénnyel, vagy a számla aláírásával igazolja a hiánytalan és sérülésmentes teljesítést.

Terméket külföldre nem áll módunkban szállítani.

A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a termékeket tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni. A kiszállítást megelőzően az Eladó vagy a futárszolgálat értesítést küld a vevőnek a kézbesítés várható időpontjáról. A vevő felelőssége gondoskodni arról, hogy a jelzett időszakban az áru átvételét biztosítsa, vagy a rendelés kiszállítását megelőzően legalább 24 órával visszajelezze, ha a szállítás időpontja nem megfelelő számára.

A szállítási határidő készleten levő termékeinkből Budapesten 3, vidékre 5 munkanap. Amennyiben megrendelés teljesítése ezt túllépné, telefonon vagy e-mailben értesítést küldünk a megrendelőnek.

A vásárlástól való elállás joga

A megrendelt termékek kézhez vételétől számított nyolc napon belül vásárlóinknak joguk van indoklás nélkül elállni vásárlási szándékuktól. Ebben az esetben a www.hotgumi.hu áruház köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költségeit is a vevő viseli.

Az Eladó kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A termék sérüléséből adódó költségek a vevőt terhelik. Használt terméket a vásárlástól való elállás keretén belül semmilyen körülmények között nem veszünk vissza.

Garancia, szavatosság

Az eladó az általa eladott termékre a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

Amennyiben az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. Amennyiben erre bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges. Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak. Cégünk az általa eladott termékekre 12 hónap garanciát vállal. Az ettől eltérő garanciális idő az adott árucikken van feltüntetve, illetve a mellékelt garanciális okmányokon szerepel. A jótállási idő kezdete a számla dátuma és amennyiben a termék mellett nincs külön jótállási jegy, akkor a számla egyben a jótállási jegy is. A jótállási körbe nem eső termékeinkre a vonatkozó jogszabályokban rögzített szavatossági idő jár.

Személy, kisteher és terepjáró gumiabroncsok esetében a garancia csak akkor érvényesíthető, amennyiben az abroncsot átlagos használati körülmények között üzemeltetik és a felszerelésre valamint az üzemeltetésre vonatkozó előírásokat továbbá a gyártó előírásait betartják. Garanciális igény érvényesítésének feltétele a szakműhelyben történő felszerelés igazolása. A garancia érvényesítésének helye az Eladó telephelye: Budapest II. kerület, Törökvész u. 87-91. Rózsadomb Center Üzletház, -1 parkolószint.

Szélsőséges út és használati körülmények esetében az Eladó fenntartja a jogot a garanciális felelősségének a jelen feltételektől eltérő mértékű szabályozására.

A garanciális igény nem érvényesíthető:

  • helytelen tárolás miatti hibákra,
  • a jármű vagy tartozékainak hibája, pl. helytelen futómű beállítás stb. által okozott hibákra,
  • a vonatkozó szabványok, és a gyártó által adott előírások figyelmen kívül hagyása miatti, szerelési- vagy üzemeltetési hibákra,
  • javított abroncsokra,
  • nem a rendeltetés szerinti célra használt abroncsok meghibásodására,
  • baleset, rongálás vagy egyéb külső behatások okozta hibákra,
  • versenyzés, sebességi vagy egyéb kísérleti használat közben bekövetkező hibákra.

Személyes adatok

A vevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Az Eladó a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak (futárszolgálat) átadja. Az alvállalkozók az Eladó által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

Célunk az, hogy Ön elégedett legyen szolgáltatásainkkal és ismét minket válasszon!